Veelgestelde Vragen

Hieronder de veelgestelde vragen, mocht je vraag er niet bij zijn neem dan contact met ons op.

 

Krijg ik korting als ik een goedgekeurd GPS systeem laat inbouwen?

Ja, je krijgt 10% korting op de diefstal premie en daarnaast heb je geen eigen risico van € 125,- bij diefstal of schade na diefstal

Wat betekent “een SCM goedgekeurd GPS systeem?

Dat betekent dat het GPS systeem voldoet aan bepaalde eisen (TW01) zodat je er als klant vanuit kan gaan dat alles technisch werkt voor een scooter of motor.

Gaat de politie wel rijden?

Ja, de politie gaat rijden! Onderdeel van een goedgekeurd systeem is dat je verplicht aangesloten moet zijn op een meldkamer. De meldkamer kan na de diefstalmelding inloggen in het systeem van ScootSecure en zien waar jou voertuig staat of realtime volgen als dat nodig is. Zij schakelen de politie in en die gaat dan naar het gestolen voertuig.

Wordt een scooter of motor altijd teruggevonden en kunnen jullie dit garanderen?

Nee een voertuig wordt niet altijd teruggevonden en we kunnen het niet garanderen. Wel is het je grootste kans om je scooter of motor weer terug te vinden. Dit ScootSecure systeem bestaat vanaf 2011 en tot nu toe is meer dan 98% teruggevonden na diefstal.

Kan ik het systeem zelf inbouwen?

Nee dat mag niet. Volgens de eisen die gesteld worden aan het systeem en om te zorgen dat de politie gaat rijden moet het systeem ingebouwd worden door een dealer van MotorSecure. Kijk op de website van www.motorsecure.nl voor 1 van de vele dealers in Nederland en vind een dealer bij jou in de buurt of laat het inbouwen op locatie (bv thuis of op je werk)